Uncategorized

En analys av märket EcoSmartFire.

Efter att ha varit djupt inbäddade i branschen av etanol eldstäder sedan början av 2008, har jag lärt känna en hel del stora varumärken och människor. Med djup kunskap och passion jag har för etanol eldstäder, jag ofta frågan om andra varumärken från berörda och intresserade kunder hos braskaminer stockholm, som ett resultat, har jag valt att skriva den första översynen av en konkurrent till mig, och jag kunde tänka på någon bättre att börja med än om EcoSmartFire ™.

braskamin stockholm

Nu innan vi börjar, jag vill inte att du ska känna att jag förvränga sanningen eller skev fakta för att lura dig – så låt mig säga det som det är: Jag arbetar intensivt med Vauni som är en direkt konkurrent.

 

Om EcoSmartFire ™

EcoSmartFire är en av pionjärerna inom etanol eldstäder. Företaget grundades i Australien 2002 och lanserade sin första bränder under 2004. På många sätt känns som om jag är skyldig tack vare dem för att införa begreppet av etanol eldstäder. Kanske de inte uppfinna produktkategori, men de definitivt sprida ordet i ett mycket tidigt stadium.

 

Bra kvalitet och design

Med sin bas i Australien är EcoSmartFire ™ representerat i nästan alla delar av världen. Som en konkurrent, jag är mycket glad över att se tonvikten de har lagt på inte bara kvalitet och design, men också säkerheten. Sortimentet hålla flera produktsäkerhets certifieringar, vilket är ett bevis på deras fokus på säkerhet och kvalitet.

 

Massor av stora projekt

Efter att ha funnits under ganska lång tid nu har EcoSmartFire ™ varit en del av många otroliga projekt. Som en branschexpert, kan jag inte låta bli att avundas några av de stora anläggningar som de har gjort. Sant, jag har varit en del av några stora dem också – men jag beundrar verkligen de anpassade installationer som gjorts med sina produkter.

 

Otroligt eldstäder – min favorit motiv från braskaminer stockholm och EcoSmartFire ™

Förutom att vara en av de första företagen att introducera etanol eldstäder, de är också, så vitt jag vet, det företag som har det största produktutbudet.

På många sätt, jag gillar deras inställning till design. Många företag tenderar att ha ett sortiment som smälter in – EcoSmartFire ™ sticker ut. Antingen du kommer att gilla en viss öppen spis eller inte – för mig personligen finns det bara ett fåtal av de bränder som jag verkligen gillar (kanske det är ett resultat av påverkan av skandinavisk design).

Eldstaden Stix är nog min favorit modell från EcoSmartFire ™. Det är en mångsidig eldstad som kan användas både utom- och inomhus. När upplysta kommer lågorna reflektera i den vackra strukturen rostfritt stål. Med sin öppna konstruktion, får du också en mycket livlig flamma – Jag kan definitivt se själv att investera i det öppna spisen.

 

Låt oss ta samma modeller som ovan från braskaminer stockholm och gå igenom brinntiden och driftskostnader:

 

* Möjlighet att välja mellan tre brännare storlekar med olika kapacitet och driftskostnader.

Som ni kan se från informationen ovan, är brinntiden ca 8 timmar varje eldstad. På vissa av modellerna är det möjligt att minska höga lågor, och därmed kan du öka brinntiden. Detta kommer att minska den löpande kostnaden för eldstaden, men å andra sidan producerar mindre värme.

 

Inget dåligt att säga om EcoSmartfire ™?

Som professionell ser jag inga problem som specifikt rör eldstäder från EcoSmartFire ™. En öppen eld kommer alltid risker, men precis som vi har gjort på Vauni har EcoSmartFire ™ minimerat de potentiella riskerna med en stark betoning på kvalitet och säkerhet genom en bra design. Mera om design på www.braskamineristockholm.se

Personligen tror jag att en del av brännarna är ganska stora – kanske till och med för stor när man överväger bränslekapacitet. En större kapacitet ökar tändningstiden, och även utgör en risk om spisen välts. Med detta sagt, eldstäder är ganska tung, så chansen att slå dem är mycket liten.

Eldstäder verkar fortfarande lätt att släcka, men de kan orsaka överhettning av mindre utrymmen. Allt det handlar om är att välja rätt storlek på brännare, men som med alla produkter – du behöver hitta rätt passform.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *