Uncategorized

Städpriser för din städning

Städning priskrig är föremål för Städfirma i Stockholm och marknadstryck som allt annat. Det är en anledning till att de är så svåra att citera med tillförsikt. Som en allmän regel kan du räkna med att betala en basränta på runt 300 i timmen. Det är en allmän rengöring och inkluderar inte tömning och rengöring ditt kylskåp eller skur din diskbänk. Det omfattar den lätta att rengöra du förväntar dig att utföra själv på en vecka eller för-vecka.

Det finns ytterligare tjänster som är tillgängliga genom de flesta städtjänster, och även om vissa detaljer kan vara något annorlunda där du bor, bör dessa riktlinjer ger dig en ganska god uppfattning om vad som väntar.

Knep för att utvärdera  priser

Förväntar sig att priserna att vara högre eller lägre baserat på den pågående kursen för din grupp. Om ditt hem priserna är relativt höga, du betalar premier för andra tjänster, som gräsmatta vård, och du förväntas tips i överkant när du äter ute, då den pågående kursen för hushållstjänster kommer förmodligen att vara motsvarande hög.                                                                               I en vikande ekonomi, kan du kunna förhandla fram ett förmånligt  pris för de tjänster du vill ha. Du kanske också kunna schemalägga besök mindre ofta för att spara pengar. En kvartalsvis rengöring med några tillsatta alternativ, som en ugn rengöring, förmodligen kommer att kosta mindre än en vecka besök av en piga och fortfarande vara ett värdefullt sätt att minska den tid det tar att få ditt hem redo för semester eller sommarsäsongen.

När du utvärderar städning företag som Städfirma Stockholm, leta efter byråer som har varit i branschen ett tag och har några bra rykte för dem. Ett relativt nytt företag kanske kan skära dig en hel del, men det kanske inte är den bästa lösningen för dig. Etablerade företag ofta har bundna och försäkrade anställda. De betalar för detta extra skydd, men det är viktigt. När du utvärderar offerter, uppmärksamma detaljerna.

En annan sak att se upp för är vem som tillhandahåller varor. Vissa myndigheter tillhandahålla utrustning och material medan andra förväntar sig att du. Levererade varor själv kan du spara några ören i det långa loppet eftersom du kommer att undvika byrån uppmärkning. Det kommer också att ge dig kontroll över vilka typer av lösningsmedel som används i hemmet. Om du vill ha en grönare strategi för din inomhusmiljö, kan det vara rätt väg att gå anser                                  Städfirma Stockholm

Städning priser kommer också att variera beroende på antal rum, och särskilt badrum, har du. Om din budget är ett problem, kommer de flesta städföretag arbeta med dig. Innan du börjar ringa runt, men sitta ner och göra en önskelista av tjänster och tilldela dem en prioritet. På så sätt, om du måste kompromissa, kommer du att vara i en bättre position för att veta vilka tjänster som du kan göra utan. Läs mer om priser hos www.städfirmanistockholm.se

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *