Uncategorized

Det rätta sättet att införliva en ö i ditt kök ombyggnad

När du fyller på ett kök, är en vanlig förfrågan på en ö. Trots hög efterfrågan finns det några viktiga saker att tänka på innan man integrerar ett i ditt utrymme. Här är några tips från Normandie Designer Karen Chanan om huruvida en ö kommer att förbättra eller hämma ditt Köksrenovering Stockholm.

“Många husägare har sitt hjärta på en ö,” sa Karen. “Men syftet med ön och storleken på köket är verkligen de avgörande faktorerna för huruvida det kommer att fungera.”
Det här är vad du behöver utvärdera:

Bekväma Clearances – I allmänhet hjälper clearances vanligen att bestämma storleken på ön. Enligt National Kitchen and Bath Association (NKBA) måste det generellt vara minst 42 tum mellan bänkskivor och apparater. Sammantaget säkerställer denna standard en komfort när du arbetar i ditt kök.
“Om du behöver öppna diskmaskinen eller ta ut ett kakan från ugnen, vill du inte ha skåp bakom dig för att komma i vägen”, sa Karen.

Samtidigt måste du också överväga trafikflödet om du vill lägga till sittplatser. Om det är ett stort trafikområde, vill du inte att någon måste gå av sina stolar för att låta andra passera fram och tillbaka.
Framtida funktionalitet-När det gäller funktionen på ön har Karen vanligtvis sina kunder att tänka på följande frågor …

Kommer ön att användas för matberedning?
Kommer det att kräva en Köksrenovering Stockholm?
Planerar du att använda ön för underhållande?

Föreställer du detta som en dedikerad plats för familjen måltider? Om så är fallet, har du extra sittplatser när du är underhållande gäster?

“Sammantaget hjälper dessa frågor att bestämma vad ön ska användas till,” sa Karen. “Därifrån kan vi bestämma de funktioner som ön behöver.”

Det finns gott om funktioner att välja mellan, inklusive primära sänkor, prep sänkor, www.köksrenoveringistockholm.se/ och sittplatser. Beroende på situationen  kan ön också ha två nivåer som hjälper till att tjäna mer än ett syfte.
“Många av detta går tillbaka till clearing också”, noterade Karen. “Om du vill ha sittplatser och förbereda utrymme måste ditt kök vara tillräckligt stort.”

Om en ö inte kommer att fungera i ditt nuvarande utrymme är allt inte förlorat.
“Ibland lägger till på ett litet tillägg kommer att ge extra kvadratmottagning som behövs,” sade Karen. “Eller en Halvö eller liten överhängning som är utformad för att rymma ett par avföringar kan ibland göra tricket. ”

Ställ upp ett möte med Karen för att starta ditt köksmodell. Eller lära dig mer om ombyggnadsprocessen genom att registrera dig för att delta i helgens gratis seminarium, “Secrets of the Ideal Kitchen.” Du kan också besöka Normandie fotogalleri eller följa Normandie Remodeling på Facebook, Twitter och Instagram för mer köksidéer och inspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *