Uncategorized

Typer av glas för vinterträdgårdar

 

Typiska vinterträdgårdar kan lägga till ett extra värde på upp till 7% till ditt hem, men föreställ dig om de var moderna, som glaskonservatorier, ger de en elegant och sofistikerad känsla för ditt hem, nu är vi säkra på att det kommer att ge mycket mer värde Till ditt hem. Så vi diskuterar flera glas konservatoriska mönster för att lägga till lite panache till ditt extravaganta hem.

Frameless Glass Conservatories

Dessa vinterträdgårdar kallas ibland en “glaslåda”, ger en mycket modern kant till vinterträdgårdar. Med användning av kommersiell glasteknik och strukturella tätningsanordningar kan dessa vinterträdgårdar njuta av trädgården året runt, oavsett väder, vare sig det regnar eller solskenet, kan du uppleva allt från din egen vinterträdgård. Glas konservatorier kan tillfredsställa även de strängaste termiska och strukturella bestämmelserna med deras unika design kommer termoregulering. Glas är ett isolerande material, så du behöver inte oroa dig för att ha kalla fötter under vintern.

Självrengörande glas

En yttre beläggning av titanxid sätts på ytan av glaset. Titanoxid är en fotokatalysator, vilket innebär att kemiska reaktioner äger rum när den rätta typen av ljus träffar den. Den typ av ljus som normalt utlöser denna reaktion är ultraviolett ljus; Det är den del av solljuset som är osynligt för det mänskliga ögat. Den yttre beläggningen reagerar med UV-ljuset för att bryta ner smuts på ytan, det gör det genom att bryta ner kolbaserat (organiskt smuts) smuts vilket gör det lättare för regnet att tvätta det bort. Det här är extremt bekvämt eftersom det betyder att du inte behöver tvätta det så mycket som vanligt glas, så det här är definitivt en gudstjänst.

fönsterputs priser

Antireflex, reflekterande eller tonat glas

Detta kan vara mycket användbart för vinterträdgårdar, som står inför solen för en majoritet av tiden. Under sommarens höjd kan solens bländning vara väldigt skrämmande, så att ha tonat, antireflex eller reflekterande glas kan vara till stor hjälp och inte bara det med färgat tonat glas kan lämna en vacker ljusstråle över din vinterträdgård, Vilket betonar det moderna elementet som glaset själv redan lägger till.

Curved Conservatory glas

Detta glas används för att ta din moderna vinterträdgård ett steg längre; Med detta är oändliga stilar ett alternativ. Vanligtvis hushållare som vill behålla sitt hem ursprungliga stil välja böjt glas. Denna typ av glas kommer också laminerat, härdat och värmereflekterande.

Laminerat gla

Är det ett plan? Det är en fågel? Nej, det är laminerat glas. Det här är superman av glasögon, det är en sammansättning som består av lager av glas med ett plastglas som fungerar som ett lim för att ansluta dem. Detta gör glaset extremt starkt, och det finns olika typer av laminerat glas för oavsett katastrof, såsom:

Brandbeständigt laminerat glas:

Får din vinterträdgård spontant fånga eld? Tja, inte oroa dig; Detta brandbeständiga laminerat glas innehåller åtminstone ett mellanlag som reagerar på den plötsliga temperaturhöjningen vilket ger glaset sitt brandmotstånd, det stannar bränderna i att sprida sig, innehåller det och kan hålla dig tryggt.

Kulbeständigt laminerat glas:

Det kula-resistenta glaset är extremt annorlunda än det gamla gamla vanliga glaset. Den består av polykarbonat; Vilket är väsentligen riktigt hård plast. Polykarbonatet används som ett bindemedel mellan bitar av härdat glas. Skiktet av härdat glas och polykarbonat kallas ett laminat. När en kula träffar glaset sprider den energi som emitteras ut, och eftersom all energi inte bara träffar en plats, kan den snabbt absorberas, vilket gör kullen långsam och inte tillåter den att passera igenom. Glaset bryter men polycarbonats skönhet innebär att det stannar glaset från att flyga ifrån varandra.

FÖNSTERPUTS STOCKHOLM

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *